Waarom een ASPI Koolfilter in uw cabine?

Zowel in de landbouw als in de industrie worden machines en traktoren vaak ingezet in een ongezonde werkomgeving. Hoewel deze machines en traktoren zijn voorzien van een cabine, kunnen schadelijke gassen en dampen de bestuurder via het ventilatiesysteem toch bereiken.

De actieve koolvulling in een ASPI-koolfilter is in staat deze schadelijke gassen en dampen te absorberen, zodaning dat gefilterde lucht via het bestaande ventilatiesysteem de bestuurdersomgeving bereikt. Een ASPI-koolfilter vervangt het bestaande (papier-stof) filter van uw cabine, zonder ingewikkelde aanpassingen. Een vlotte montage is gewaarborgd!


Uniek: Een filter met vervangbare koolvulling!

Een ASPI-koolfilter heeft als enig in zijn soort de volgende opbouw:

  • een duurzaam filterhuis van een speciaal behandelde staalsoort;
  • een vulling van een speciaal type actieve kool;
  • een papierfilter als voorreiniging, om vervuiling van de koolvulling te beperken.

De ASPI-koolfilter is hervulbaar. Ook het papierfilter is los vervangbaar. Dit betekent dat u slechts eenmaal investeert in de komplete filter! Is de filter verzadigd, dan hoeft u alleen de losse koolvulling en eventueel het papierfilter te vervangen. Een economische methode om uw gezondheid in acht te nemen!


Uw filter op maat gemaakt!

Voor vele merken en typen cabines is een ASPI-filter leverbaar. Ook voor andere toepassingen zijn filters leverbaar, zoals stationaire opstellingen voor industrie, recyclingbedrijven of afvalverwerking, volledig conform de wens van de klant.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Folder ASPI koolfilters

Lees Meer

Handleiding ASPI koolfilters

Lees Meer

Prijslijst ASPI koolfilters

Lees meer